Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 631 kJ / 629 kcal
Bílkoviny16,00 g
Tuky0,80 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy130,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Při nedostatečném osolení dosolte mletou solí z mlýnku po zbavení přebytečného oleje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

ja106b

13. 2. 2021 21:39

Tak tyto hranolky jsou naprosto boží, dělám už po x-té<3:-K

zujali

27. 10. 2020 21:02

Ukládám a někdy vyzkouším

ZaSolanem

12. 10. 2017 12:35

Musím pochválit, výrazně křupavé na povrchu, jemné vevnitř, hranolky nekupuji a ty obyčejně dělané křupou trošku a jen chvili, než změknou, tak jsem ráda za tento postup.

ivulinka

4. 11. 2015 07:45

Jan Hora: Vaše přidaná fotka je zkopírovaná z webu, vkládají se pouze vlastní fotografie, takže je mi líto, musím ji smazat.
http://aht.seriouseats.com/archives/2010/12/south-...

ivulinka

29. 3. 2015 13:25

Tak jsem taky vyzkoušela...hranolky předvařila i s octem a protože friťák nepoužívám, dala jsem je dopéct do trouby s trochou oleje.
Byly:yes::-p, přidám ti sem fotku a bodík za bezva recept:yes:
Děkuji:-K

Jan Hora

22. 10. 2014 17:16

:yes:Prpcek:

Prpcek

22. 10. 2014 16:16

Odzkoušeno. Syrové hranolky jsem nejdříve cca 30 minut nechal namočené ve studené vodě, pak jsem je slil a propláchl opět studenou vodou. Dále jsem postupoval podle receptu. Hotové jsou na povrchu křupavé a uvnitř měkoučké. :yes: Dávám bodík.

Jan Hora

16. 10. 2014 20:56

zizala: Super dej echo jaké to bylo :yes:

zizala

16. 10. 2014 20:54

Jan Hora: OK, děkuji, vyzkouším :yes:

Jan Hora

16. 10. 2014 20:47

zizala: jedna možnost je hranolky vařit skoro rozvařit jen na nižší teplotu ale osvědčilo se mi uvařit do měkka a pak kratší dobu restovat :yes: jinak ocet má také svou práci opravdu zatáhne hranolky a je poznat na chuti je to práce na hranolkách asitak 2 roky :yes:

zizala

16. 10. 2014 20:44

Jan Hora: Já se chci zeptat k receptu, možná hloupě. Nestačilo by nakrájené brambory vařit jen chviličku (3-5 minut) místo přidání octa?

zizala

16. 10. 2014 20:40

Jan Hora: Nic se neděje, nějaká malá nedorozumění se dějou všude ;-) Jedna moderátorka smazala komentář na přání Jitkas. Vzápětí jí "kleknul" tablet, takže už to nemohla dovysvětlit. To objevení e-mailové adresy se bude muset zítra řešit. To je vše :-)

Jan Hora

16. 10. 2014 20:27

tejaja: Doufám že se tu nebudeme hádat s moderátorem či administrátorem a také mezi sebou když tak bude nadále smažu recepty i profil dělím se tu o tu možnost udělat co nejlepší jídlo proč tohle všechno drobné otázky pochopím ale asi si toho nikdo neváží že se podělím .

tejaja

16. 10. 2014 20:07

Zmazala som svoj komentár, pretože reagoval na neexistujúci, už zmazaný komentár. Je potrebné v podobnom prípade mazať dôkladne, aby neostávali komentáre, ktoré sa po zmazaní iných stávajú bezpredmetné.

maris

16. 10. 2014 20:02

Jitkas: tak to jo, dobře, že jsi to vysvětlila:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: domácí steakové hranolky stejkové hranolky steakové hranolky-recept steakové brambory předvařené hranolky hranolky s octem steikové hranolky steakové hranolky v troubě hranolky z brambor hranolky ocet jake brambory na hranolky stejkove hranolky recept hranolky a ocet brambory na hranolky recept na hranolky s octem staekové hranolky domácí křupavé hranolky domácí hranolky s octem stejkové hranolky-recept ocet na hranolky

Suroviny: brambory, sůl hrubozrnná, ocet, voda

TopRecepty.cz

Steakové hranolky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lVqg