Nutriční hodnoty (Kachní stehna s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 382 kJ / 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,16 g |
| Tuky | 13,37 g |
| – nasycené | 1,47 g |
| – nenasycené | 10,89 g |
| –– mononenasycené | 7,10 g |
| –– polynenasycené | 3,79 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 29,22 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 133,20 g |
| – cukry | 86,66 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kachní stehna (čtvrtky) | Kachna stehno s kostí a kůží | |
| trocha trocha soli | Sůl mořská | |
| 1 špetka 1 špetka tymiánu (nebo trochu čerstvého) | Tymián sušený | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
| 400 g 400 g sterilovaného červeného zelí | Zelí červené sterilované | 400 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kmín (dle chuti) | Kmín | |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |