Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na žampionech a okurkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 838 kJ / 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,75 g |
| Tuky | 15,19 g |
| – nasycené | 7,42 g |
| – nenasycené | 7,59 g |
| –– mononenasycené | 6,04 g |
| –– polynenasycené | 1,56 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 7,21 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 212 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 9,55 g |
| – cukry | 2,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 240 240 g vepřové kýty (2 plátky kýty) | Vepřová kýta | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| drcený barevný pepř | Pepř barevný | |
| 30 g 30 g cibule | Cibule čerstvá | 30 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 80 g 80 g nakládaných žampionů | Žampion čerstvý | 80 g |
| 1 1 velká nakládaná okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička paprikové pasty | Pasta papriková | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky jíšky | Jíška máslová |