Nutriční hodnoty (Hraběnčiny francouzské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 15 750 kJ / 3 764 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 212,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 170,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,96 g |
| Tuky | 152,19 g |
| – nasycené | 68,31 g |
| – nenasycené | 75,21 g |
| –– mononenasycené | 61,06 g |
| –– polynenasycené | 14,16 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 52,40 g |
| Cholesterol | 494 mg |
| Sodík | 4,38 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 362,60 g |
| – cukry | 54,40 g |
| ––– laktóza | 26,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg drobnějších brambor | Brambor zimní | 2000 g |
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 400 g 400 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 400 g |
| 200 g 200 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 200 g 200 g žampionů v plechovce | Žampion zavařený | 200 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |