Nutriční hodnoty (Lilky zapečené s rokforem a rajčatovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 698 kJ / 1 123 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,12 g |
| Tuky | 53,30 g |
| – nasycené | 33,21 g |
| – nenasycené | 17,22 g |
| –– mononenasycené | 13,54 g |
| –– polynenasycené | 3,68 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 24,31 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 3,39 g |
| Sůl | 8,25 g |
| Sacharidy | 100,45 g |
| – cukry | 58,63 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 lilky | Lilek čerstvý | |
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 150 g 150 g rokforu | Roquefort | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sušené oregano | Oregano sušené | |
| ocet | Ocet lihový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |