Nutriční hodnoty (Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 864 kJ / 206 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,43 g |
| Tuky | 1,30 g |
| – nasycené | 0,39 g |
| – nenasycené | 0,65 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 7,60 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 119 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 13,80 g |
| – cukry | 9,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g rybích filetu | Treska filet | 150 g |
| 100 g 100 g očištěných žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 150 g 150 g rajčat oloupaných | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| 20 g 20 g cibule | Cibule čerstvá | 20 g |
| česnek pokrájený na plátky plátky | Česnek čerstvý | |
| lžička lžička olivového oleje | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvé bylinky | Petržel nať čerstvá |