Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na topinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 069 kJ / 1 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 69,81 g |
| – nasycené | 18,05 g |
| – nenasycené | 43,54 g |
| –– mononenasycené | 31,61 g |
| –– polynenasycené | 11,93 g |
| ––– omega 3 | 2,81 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 2,53 g |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 24,17 g |
| – cukry | 2,37 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| větší cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 1 sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 1 pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 10 dkg 10 dkg smetanového sýra | Sýr tavený | 100 g |
| sůl | Sůl mořská |