Nutriční hodnoty (Plněné papriky v tomatové lázni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 064 kJ / 4 078 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 273,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 73,58 g |
| Tuky | 51,39 g |
| – nasycené | 13,77 g |
| – nenasycené | 25,66 g |
| –– mononenasycené | 18,00 g |
| –– polynenasycené | 7,65 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 49,73 g |
| Cholesterol | 725 mg |
| Sodík | 817 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 607,20 g |
| – cukry | 203,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 500 g 500 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
| 12 12 žlutých paprik | Paprika žlutá čerstvá | 1800 g |
| 2 hrnky 2 hrnky uvařené rýže | Rýže bílá | 500 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce koření na mletá masa | Provensálské koření | 15 g |
| 1 litr 1 litr rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 1000 ml |
| 1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |