Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzená polévka s krupicí a vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 818 kJ /
913 kcal
Bílkoviny42,50 g
– z toho živočišné bílkoviny18,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,78 g
Tuky19,01 g
– nasycené5,65 g
– nenasycené8,64 g
–– mononenasycené5,87 g
–– polynenasycené2,77 g
––– omega 30,06 g
Vláknina45,25 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 598 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy136,86 g
– cukry9,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
uzené maso Vepřová plec uzená
asi 1,5 l asi 1,5 l vody Voda
1 1 neoloupaná cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 neoloupané stroužky česneku Česnek čerstvý 280 g
drcený kmín Kmín mletý
1 1 bujónová kostka (nemusí být) Bujón hovězí 10 g
pepř Pepř černý
4 lžíce 4 lžíce krupice Krupice pšeničná hrubá 60 g
1 stonek 1 stonek naťové cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.