Nutriční hodnoty (Džem z dýně a jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 929 kJ / 2 612 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,92 g |
| Tuky | 5,17 g |
| – nasycené | 1,61 g |
| – nenasycené | 1,62 g |
| –– mononenasycené | 0,48 g |
| –– polynenasycené | 1,14 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 45,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 607,46 g |
| – cukry | 554,46 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 750 g 750 g dýně | Dýně čerstvá | 750 g |
| 500 g 500 g želírovacího cukru (nebo Gelfix Extra 2:1 a 1/2 kg cukru krystal) | Cukr želírovací | 500 g |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| kousek kousek zázvoru (podle chuti) | Zázvor sušený | |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |