Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Džem z dýně a jablek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 929 kJ /
2 612 kcal
Bílkoviny12,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,92 g
Tuky5,17 g
– nasycené1,61 g
– nenasycené1,62 g
–– mononenasycené0,48 g
–– polynenasycené1,14 g
––– omega 30,21 g
Vláknina45,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 47 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy607,46 g
– cukry554,46 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
750 g 750 g dýně Dýně čerstvá 750 g
500 g 500 g želírovacího cukru (nebo Gelfix Extra 2:1 a 1/2 kg cukru krystal) Cukr želírovací 500 g
2 2 citrony Citrón čerstvý 180 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
kousek kousek zázvoru (podle chuti) Zázvor sušený
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.