Nutriční hodnoty (Džem z dýně a jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 929 kJ / 2 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,92 g |
Tuky | 5,17 g |
– nasycené | 1,61 g |
– nenasycené | 1,62 g |
–– mononenasycené | 0,48 g |
–– polynenasycené | 1,14 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 45,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 607,46 g |
– cukry | 554,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
750 g 750 g dýně | Dýně čerstvá | 750 g |
500 g 500 g želírovacího cukru (nebo Gelfix Extra 2:1 a 1/2 kg cukru krystal) | Cukr želírovací | 500 g |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
kousek kousek zázvoru (podle chuti) | Zázvor sušený | |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |