Nutriční hodnoty (Bleskové těstoviny na italský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 065 kJ / 494 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 36,79 g |
| – nasycené | 6,65 g |
| – nenasycené | 25,55 g |
| –– mononenasycené | 21,47 g |
| –– polynenasycené | 4,07 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 212 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 18,24 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Bezvaječné těstoviny jakéhokoli tvaru | Těstoviny pšeničné | |
| rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| kuřecí šunka | Šunka kuřecí vařená | |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 plátky 3 plátky eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sušená bazalka | Bazalka sušená |