Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra po skotsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 124 kJ /
747 kcal
Bílkoviny99,30 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky13,90 g
– nasycené2,18 g
– nenasycené5,89 g
–– mononenasycené3,54 g
–– polynenasycené2,35 g
––– omega 30,12 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 485 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy34,95 g
– cukry1,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater (nakrájených na tenké plátky) Játra vepřová 500 g
4 plátky 4 plátky slaniny Špek
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce rumu (nebo jiného ostrého alkoholu) Rum 34 ml
sladká paprika Paprika červená sušená
Tabasco Tabasco omáčka
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.