Nutriční hodnoty (Játra po skotsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 124 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 13,90 g |
– nasycené | 2,18 g |
– nenasycené | 5,89 g |
–– mononenasycené | 3,54 g |
–– polynenasycené | 2,35 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 34,95 g |
– cukry | 1,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater (nakrájených na tenké plátky) | Játra vepřová | 500 g |
4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu (nebo jiného ostrého alkoholu) | Rum | 34 ml |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
Tabasco | Tabasco omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |