Nutriční hodnoty (Bramborová omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 782 kJ / 904 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,94 g |
| Tuky | 38,65 g |
| – nasycené | 9,27 g |
| – nenasycené | 17,67 g |
| –– mononenasycené | 14,08 g |
| –– polynenasycené | 3,58 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 20,30 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 535 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 79,10 g |
| – cukry | 16,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 35 dkg 35 dkg brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| olivový olej | Olej olivový |