Nutriční hodnoty (Bábovka šlehačková čtyřvaječná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 680 kJ / 3 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 108,24 g |
– nasycené | 57,88 g |
– nenasycené | 37,75 g |
–– mononenasycené | 31,50 g |
–– polynenasycené | 6,25 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 999 mg |
Sůl | 3,05 g |
Sacharidy | 438,90 g |
– cukry | 213,50 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
250 g 250 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
trochu trochu tuku | Margarín | |
trochu trochu hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
kakao (nebo Granko) | Kakao prášek |