Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka šlehačková čtyřvaječná)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 680 kJ /
3 031 kcal
Bílkoviny70,72 g
– z toho živočišné bílkoviny40,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky108,24 g
– nasycené57,88 g
– nenasycené37,75 g
–– mononenasycené31,50 g
–– polynenasycené6,25 g
––– omega 30,86 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 999 mg
Sůl3,05 g
Sacharidy438,90 g
– cukry213,50 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
250 g 250 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
trochu trochu tuku Margarín
trochu trochu hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá
kakao (nebo Granko) Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.