Nutriční hodnoty (Fazolový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 989 kJ / 714 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 46,67 g |
| – nasycené | 27,96 g |
| – nenasycené | 18,13 g |
| –– mononenasycené | 11,13 g |
| –– polynenasycené | 7,00 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 2,49 g |
| Sůl | 6,15 g |
| Sacharidy | 20,85 g |
| – cukry | 13,95 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 konzervy 2 konzervy sterilovaných fazolí ve slaném nálevu (červené nebo bílé) | Fazole v konzervě | |
| 1 1 střední cibule (lepší je červená) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 nožičky 3 nožičky kuřecích párků | Párek vepřový | 120 g |
| 15 dkg 15 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| sladký kečup | Kečup sladký | |
| majolka | Majonéza | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý |