Nutriční hodnoty (Jihočeské bosáky - drbáky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 862 kJ / 2 118 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,70 g |
| Tuky | 10,68 g |
| – nasycené | 2,90 g |
| – nenasycené | 4,84 g |
| –– mononenasycené | 1,94 g |
| –– polynenasycené | 2,90 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 41,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,27 g |
| Sůl | 7,77 g |
| Sacharidy | 426,15 g |
| – cukry | 29,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg syrových brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 8-10 8-10 rohlíků (housek, případně veky) | Rohlík pšeničný bílý | 387 g |
| trochu trochu solamylu (na obalení) | Bramborový škrob | |
| sůl (podle potřeby) | Sůl mořská |