Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s pikantní klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 061 kJ / 1 449 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 102,52 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,72 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g | 
| Tuky | 90,54 g | 
| – nasycené | 39,34 g | 
| – nenasycené | 41,33 g | 
| –– mononenasycené | 25,21 g | 
| –– polynenasycené | 16,12 g | 
| ––– omega 3 | 0,26 g | 
| Vláknina | 6,40 g | 
| Cholesterol | 1,30 g | 
| Sodík | 4,11 g | 
| Sůl | 9,84 g | 
| Sacharidy | 53,20 g | 
| – cukry | 17,00 g | 
| ––– laktóza | 13,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g | 
| 300 g 300 g pikantní klobásy | Klobása | 300 g | 
| 200 g 200 g točeného salámu | Měkký salám | 200 g | 
| 1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g | 
| 200 g 200 g eidamu (nebo jiný tvrdý sýr) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g | 
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| koření gyros | Provensálské koření | |
| máslo | Máslo kravské |