Nutriční hodnoty (Variace na perkelt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 892 kJ / 3 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 234,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 220,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,80 g |
| Tuky | 203,20 g |
| – nasycené | 91,02 g |
| – nenasycené | 41,45 g |
| –– mononenasycené | 35,70 g |
| –– polynenasycené | 5,75 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 58,00 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 646 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 91,20 g |
| – cukry | 58,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězího krku a podplečí | Hovězí krkovice | 1000 g |
| 80 dkg 80 dkg cibule | Cibule čerstvá | 800 g |
| 4 4 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 8 8 cherry rajčat (nebo 4 normální rajčata) | Rajčata cherry | 240 g |
| červená paprika pochoutková | Paprika červená čerstvá | |
| 1 KL 1 KL pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| černý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |