Nutriční hodnoty (Kapří pečenáče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 473 kJ / 2 025 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 177,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 104,36 g |
| – nasycené | 18,52 g |
| – nenasycené | 52,08 g |
| –– mononenasycené | 43,64 g |
| –– polynenasycené | 8,44 g |
| ––– omega 3 | 2,46 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,25 g |
| Sodík | 4,63 g |
| Sůl | 11,42 g |
| Sacharidy | 91,40 g |
| – cukry | 76,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kapra | Kapr | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový | |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 400 ml 400 ml octa | Ocet lihový | 400 ml |
| 400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
| 70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 10 g 10 g soli | Sůl mořská | 10 g |
| pepř celý | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |