Nutriční hodnoty (Ořechovo-mandlové kytičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 987 kJ / 5 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 95,00 g |
Tuky | 320,21 g |
– nasycené | 40,61 g |
– nenasycené | 249,78 g |
–– mononenasycené | 86,59 g |
–– polynenasycené | 163,19 g |
––– omega 3 | 20,27 g |
Vláknina | 37,50 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 582,18 g |
– cukry | 327,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
125 g 125 g tuku na pečení | Margarín | 125 g |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
250 g 250 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
150 g 150 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 150 g |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
drobné barevné kuličky | Cukrářské zdobení |