Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky na zázvoru a paprikách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 468 kJ / 829 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,42 g |
| Tuky | 28,12 g |
| – nasycené | 10,57 g |
| – nenasycené | 14,84 g |
| –– mononenasycené | 6,91 g |
| –– polynenasycené | 7,93 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 190 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 56,07 g |
| – cukry | 34,99 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřového masa (měla jsem zbytek plecka) | Vepřová kýta | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 2-3 barevné papriky (použila jsem červenou a bílou) | Paprika červená čerstvá | 375 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 100 g 100 g šunkového salámu | Měkký salám | 100 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku (kečupu) | Protlak rajčatový | 45 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sušeného zázvoru (nebo kousek čerstvého) | Zázvor sušený | 10 g |
| trochu trochu olivového oleje | Olej olivový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |