Nutriční hodnoty (Mrkev zapečená s balkánským sýrem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 337 kJ / 1 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 70,12 g |
– nasycené | 38,54 g |
– nenasycené | 24,53 g |
–– mononenasycené | 20,35 g |
–– polynenasycené | 4,18 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 755 mg |
Sodík | 6,08 g |
Sůl | 15,12 g |
Sacharidy | 74,95 g |
– cukry | 53,55 g |
––– laktóza | 13,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
250 g 250 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
máslo na vymazání misky | Máslo kravské |