Nutriční hodnoty (Boršč s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
| Tuky | 15,71 g |
| – nasycené | 7,19 g |
| – nenasycené | 8,44 g |
| –– mononenasycené | 2,13 g |
| –– polynenasycené | 6,31 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 11,89 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,37 g |
| Sacharidy | 14,81 g |
| – cukry | 8,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 100 g 100 g kuřecího salámu v celku | Měkký salám | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená řepa syrová | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/4 1/4 hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| brambory | Brambor zimní |