Nutriční hodnoty (Pudinkové poháry s ovocnou želatinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 970 kJ / 232 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 3,12 g |
– nasycené | 2,08 g |
– nenasycené | 0,92 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 43,80 g |
– cukry | 9,80 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vanilkový pudink (nebo jiný) | Puding v prášku | 40 g |
200 ml 200 ml mléka (na přípravu pudinku) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
cukr (dle potřeby) | Cukr bílý | |
1 1 jahodové želé | ||
čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
piškoty (nebo kupovaná jahodová piškotová roláda) | Piškoty | |
šlehačka (na dozdobení) | Šlehačka 35% |