Nutriční hodnoty (Pudinkové poháry s ovocnou želatinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 970 kJ / 232 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 3,12 g |
| – nasycené | 2,08 g |
| – nenasycené | 0,92 g |
| –– mononenasycené | 0,80 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 82 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 43,80 g |
| – cukry | 9,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vanilkový pudink (nebo jiný) | Puding v prášku | 40 g |
| 200 ml 200 ml mléka (na přípravu pudinku) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| cukr (dle potřeby) | Cukr bílý | |
| 1 1 jahodové želé | ||
| čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
| piškoty (nebo kupovaná jahodová piškotová roláda) | Piškoty | |
| šlehačka (na dozdobení) | Šlehačka 35% |