Marinovaný králík s dýňovým zelím
Recept ještě nebyl hodnocenPorce masa osolíme, vložíme do pekáče a potřeme z obou stran marinádou. Podlijeme vínem, přidáme snítky bylinek a můžeme nechat marinovat přes noc, ale postačí i 2…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Porce masa osolíme, vložíme do pekáče a potřeme z obou stran marinádou. Podlijeme vínem, přidáme snítky bylinek a můžeme nechat marinovat přes noc, ale postačí i 2…
těsto: suroviny smícháme a vypracujeme vláčné nelepivé těsto, podle potřeby přilejeme vodu pokud bude potřeba. Necháme odležet. náplň: Na pánvi osmahneme zeleninu,…
Cibuli nakrájíme na měsíčky, mrkev na kolečka nebo podle vlastní představy, květák rozebereme na růžičky. Každou zeleninu zvlášť povaříme do poloměkka a zchladíme…
Do tortill lze použít jakékoli vařené maso, hovězí, vepřové i drůbeží, natrhané na vlákna pomocí vidličky. V pánvi na lžíci olivového oleje zesklovatíme najemno…
Maso osolíme a opepříme. Na marinádu smícháme rum, ocet, sójovou omáčku a med. Maso spolu se švestkami nakrájenými na čtvrtky zalijeme marinádou a necháme odležet. Poté…
Výborně vychucená omáčka s chutí bourbonskeho pepře a dobrého koňaku udělá z kteréhokoliv dobře připraveného masa lahůdkový pokrm. Kuřecí prsní řízky budou navíc velmi…
Tento salát je plný chutí a živin, ideální pro všechny, kdo hledají lehké a zdravé jídlo. Jemně nasládlá chuť červené řepy se skvěle doplňuje s lehce oříškovou quinoou,…