Fazolový salát základní
Recept ještě nebyl hodnocenUvarenu bielu fazulu nechame vychladnut a vyberieme z vody , v ktorej sa varila. Cibulu , papriku, redkovku osupeme a nasekame na velmi malicke kocky. Nasekame aj…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 758 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 1,80 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Uvarenu bielu fazulu nechame vychladnut a vyberieme z vody , v ktorej sa varila. Cibulu , papriku, redkovku osupeme a nasekame na velmi malicke kocky. Nasekame aj…
Křupavá cuketa, rajčata a karamelizovaná cibulka, vše okořeněné provensálskými bylinkami a zapečené s kuskusem, vás dozajista překvapí svojí vynikající chutí. Tuto…
Křupavá cuketa, rajčata a karamelizovaná cibulka, vše okořeněné provensálskými bylinkami a zapečené s kuskusem, vás dozajista překvapí svojí vynikající chutí. Tuto…
Žampionům odstraníme nožičky, zevnitř osolíme a posypeme tymiánovými lístky. Trochu je mezi lupeny vmáčkneme. Potřeme olejem a vložíme je pod gril, nejprve lupeny dolů a…
Vepřové jazyky očistíme dáme vařit společně s kořením a zeleninou. Vaříme do měkka v tlakovém hrnci cca 50-60 minut.Mezitím připravíme marinádu ze všech surovin bez…
Nejprve naložíme maso, můžeme den předem, ale nemusíme. Posekanými bylinkami a rozdrceným jalovcem posypeme steaky, zakápneme olejem, promícháme a necháme marinovat. …
Tento salát je plný chutí a živin, ideální pro všechny, kdo hledají lehké a zdravé jídlo. Jemně nasládlá chuť červené řepy se skvěle doplňuje s lehce oříškovou quinoou,…
Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme solamylem. Na pánvi s olejem restujeme na kolečka nakrájenou cibuli a přendáme ji do pekáčku. Pak opečeme krkovici z…
Pečená zelenina s bylinkami je jednoduchý, ale vynikající pokrm, který osloví svou svěžestí a chutí. Různé druhy zeleniny pečené do zlatova, doplněné o voňavé bylinky,…
Cibuli nakrájíme na tenké měsíčky. Opékáme na másle s olejem do pěkné zlaté barvy. Přisypeme cukr a když zkaramelizuje zakápneme octem. Chvíli smažíme a odstavíme.…
Prsa rozkrojíma na tenčí plátky, osolíme, opepříme a opečeme na oleji z oboustran. Mezitím rozkrojíme fenykl na polovinu, vyřízneme tvrdý košťál a nakrájéme jej na…
Zelí a jablko nastrouhejte, hrubost ponechte dle svých preferencí, já jsem vzala jemnější struhadlo v robotu. Přidejte i ostatní ingredience a smíchejte. Hotovo :-) Slov…
Maso obalte plátky slaniny a vidličkou udělejte na pár místech vpichy. Vložte do zapékací mísy. V misce smíchejte Tamari, cibuli, česnek, balsamiko a cukr. Promíchejte…
Brambory a červenou řepu oloupe a nakrájím na plátky. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Na dno pekáčku, nebo zapékací misky nalijeme trochu oleje a naskládáme polovin…
Na noc si naložíme na malé kostičky nakrájené hovězí maso do marinády z chilli, pepře, soli, balsamica a oleje. Koření a balsamica si dejte dle chuti (my máme rádi hodně…
Všechny suroviny na dresing promícháme. Dochutíme podle svých chutí, někdo víc sladší, někdo kyselejší. Tofu vybalíme a položíme mezi dvě papírové utěrky. Dlaní…
1.Na nudličky nakrájená kuřecí prsa orestujeme na oleji. Lehce osolíme, přidáme kari koření a necháme 10 minut podusit. Nakonec směs zalijeme smetanou. 2.V redukčním…
Křidélka zbavíme špiček a v kloubu je rozdělíme. Malinko je osolíme a necháme hodinku uležet. Z vody, sójovky a zbytku surovin svaříme omáčku. Vaříme asi pět minut, až…
Vařenou červenou řepu nastrouháme na hrubém struhadle. Ochutnáme, osolíme a dochutíme balsamic octem, olivovým olejem a citronovou štávou. Necháme 10 minut proležet a…
Játra očistíme, dáme do misky a spaříme vroucí vodou. Necháme na sítu okapat a osušíme papírovou utěrkou. Cibule oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka.Do hluboké…
Květákové růžičky omyjeme a ihned osolíme, lépe nám na nich bude držet sůl, dokud jsou vlhké. Z mléka, hladké mouky a trochu soli vymícháme těstíčko konzistence jako na…
Na rozpálené pánvi na lžíci oleje otestujeme cibulku nakrájenou najemno. Když začne hnědnout a je změklá, přidáme papriku na kostičky a orestujeme.Přidáme ocet a sojovou…
Nejdříve spaříme celer: dáme ho do mísy, zalijeme vroucí vodou, necháme 2-3 minutky stát a scedíme.Do vychladlého celeru přidáme ostatní suroviny (sůl, balzamiko a…
Máte chuť na něco dobrého, ale nedisponujete zrovna dostatkem času? Potom jsou pro vás tousty caprese tou pravou volbou. Křupavý chéb se šťavnatými rajčátky, ochucený…