Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu)
Recept ještě nebyl hodnocenMaso a morkovou kost nebo ždibec anglické omyjeme a dáme do studené vody do dostatečně velkého hrnce. Přidáme aromatické koření, kromě hřebíčku, a vaříme 1,5 hodin v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 464 kJ / 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 1,70 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso a morkovou kost nebo ždibec anglické omyjeme a dáme do studené vody do dostatečně velkého hrnce. Přidáme aromatické koření, kromě hřebíčku, a vaříme 1,5 hodin v…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Historie legendární limonády ZON: Továrna na vodu sodovou vznikla už v 19. století a její ikonické nápoje frčí dodnes
Eintopf se zelím a slaninou: Podzimní vydatné jídlo se vejde do 100 Kč a bez problémů zasytí čtyřčlennou rodinu
Pět tradičních velikonočních moučníků: Klasiku v podobě mazance doplní medové jidášky, vajíčka z perníku i boží milosti