Dort ZOO pro Honzíka
Recept ještě nebyl hodnocenOddělíme žloutky od bílků. Ve větší míse elektrickým šlehačem ušleháme bílky na tuhý sníh. Postupně zašleháváme cukr a žloutky, přidáme olej a mouku s kypřícím práškem.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Oddělíme žloutky od bílků. Ve větší míse elektrickým šlehačem ušleháme bílky na tuhý sníh. Postupně zašleháváme cukr a žloutky, přidáme olej a mouku s kypřícím práškem.…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Luxusní kremrole podle Josefa Maršálka: Trik je ve vlažném sněhu i správné práci s trubičkami. Cukrář také poradil, čemu se raději vyhnout
Pikantní ředkvičky: 5 tipů, jak je využít do salátu, pomazánek, do polévky i při grilování
Naučte se makronky, paštiky nebo třeba mořské plody. Čekají na vás profíci z Chefparade