Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenPorce ryby omyjeme a osušíme, ochutíme solí, pepřem a sušeným tymiánem. Cibuli a česnek oloupeme a na jemno nasekáme, okurku oloupeme a rozkrájíme na větší kostky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 356 kJ / 85 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,80 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Porce ryby omyjeme a osušíme, ochutíme solí, pepřem a sušeným tymiánem. Cibuli a česnek oloupeme a na jemno nasekáme, okurku oloupeme a rozkrájíme na větší kostky…
Odřezky z filetů okouna nilského nakrájíme na menší nepravidelné tvary, osolíme a orestujeme na rozpuštěném kousku másla. Přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou…