Staročeská pučálka
Recept ještě nebyl hodnocenPotřebný přísun vitamínů i uprostřed zimy vám dodá naklíčený hrách ve skromném a postním pokrmu zvaném pučálka. Hotový hrášek je lehce křupavý a nasládlý. Stačí si dát…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 142 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 0,18 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Potřebný přísun vitamínů i uprostřed zimy vám dodá naklíčený hrách ve skromném a postním pokrmu zvaném pučálka. Hotový hrášek je lehce křupavý a nasládlý. Stačí si dát…