Kančí žebírka na medu a rozmarýnu
Recept ještě nebyl hodnocenNemáte zatím žádné zkušenosti s přípravou zvěřiny? Vyzkoušejte tento recept na kančí žebírka. Příprava je velmi snadná. Maso naložíme do marinády z rozmarýnu a koření,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 753 kJ / 180 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 11,60 g |
| – nasycené | 2,77 g |
| – nenasycené | 7,68 g |
| –– mononenasycené | 4,44 g |
| –– polynenasycené | 3,24 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,11 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Nemáte zatím žádné zkušenosti s přípravou zvěřiny? Vyzkoušejte tento recept na kančí žebírka. Příprava je velmi snadná. Maso naložíme do marinády z rozmarýnu a koření,…
Zeleninu očistíme nakrájíme na silnější kousky, slaninu na kostky a zprudka orestujeme na lžíci másla a trošce oleje. Do Pomalého hrnce dáme žebírka, osolíme a…
Den před plánovanou přípravou rolády seřízneme opatrně maso z žeber a vznikne nám plát. Uložíme do lednice. Zbytek masa mezi žebry ponecháme na kostech, žebra posekáme…