Svěží letní salát
Recept ještě nebyl hodnocenSvěží a křupavý letní salát připravíme z jemně nastrouhané zeleniny, uzeného sýra a drobně pokrájené šunky. Salát ochutíme majonézou, solí, pepřem a česnekem, jeho chuť…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 138 kJ / 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 7,30 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Svěží a křupavý letní salát připravíme z jemně nastrouhané zeleniny, uzeného sýra a drobně pokrájené šunky. Salát ochutíme majonézou, solí, pepřem a česnekem, jeho chuť…
Krkovičku si naklepeme na co největší plát. Osolíme, opepříme, položíme na ni 2 plátky anglické, nebo váhalovy slaniny, 2 menší špalíčky kyselé okurky, 2 špalíčky…
Horní stehna vykostíme, naklepeme, osolíme, opepříme, kůži ponecháme. Na trošce oleje orestujeme cibuli, přidáme houby. Osolíme je, přidáme špetku drceného kmínu,…
Polentové nočky se sýrovým špenátem jsou ideálním pokrmem na Zelený čtvrtek, ale hodí se pro každou příležitost. Tento jednoduchý, avšak chutný recept, spojuje krémovou…