Kuře na celeru
Recept ještě nebyl hodnocenKuře si omyjeme, naporcujeme, osolíme, opepříme a posypeme kořením Pepíno.Celer, cibule a česnek si očistíme, nakrájíme a dáme do pekáčku vymazaného olivovým olejem.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 423 kJ / 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25,00 g |
| Sůl | 60,00 g |
| Sacharidy | 20,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Kuře si omyjeme, naporcujeme, osolíme, opepříme a posypeme kořením Pepíno.Celer, cibule a česnek si očistíme, nakrájíme a dáme do pekáčku vymazaného olivovým olejem.…
Kuře si pořádně opereme, okrájíme tuk, biskupa a křídla. Celé kuře opatrně vykostíme. Prsa okrájíme a masem vyložíme případná prázdná místa. Celé kuře posypeme kořením…
Kuřecí křidélka, plněná směsí mletého masa a medvědího česneku, si určitě zamilujete. Správná doba marinování zajistí, že maso bude krásně šťavnaté. Jako přílohu můžete…