 
	
Krkovička grilovaná v celku
Recept ještě nebyl hodnocenŠťavnatá vepřová krkovice naložená několik dní v marinádě s česnekem, kořením a rozmarýnem se stane hitem posezení u grilu. Její výraznou chuť ucítíte v ústech ještě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 701 kJ / 407 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g | 
| Tuky | 7,50 g | 
| – nasycené | 3,50 g | 
| – nenasycené | 4,00 g | 
| –– mononenasycené | 0,50 g | 
| –– polynenasycené | 3,50 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 17,50 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 75 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 70,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			 
	
Šťavnatá vepřová krkovice naložená několik dní v marinádě s česnekem, kořením a rozmarýnem se stane hitem posezení u grilu. Její výraznou chuť ucítíte v ústech ještě…
	
			 
	
Maso nařežeme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, posypeme kořením na rožnění a zatlačíme do masa, maso obalíme v hladké mouce, na rozpálený olej vložíme do pánve…
	
			 
	
Maso nakrájíme na silnější plátky, jen tak lehce poklepeme paličkou, osolíme a naložíme do oleje, smíchaným s kořením.Necháme asi 2 dny uležet v lednici.Před grilováním…
	
			 
		
	
			 
		
	
			