Krkovička grilovaná v celku

mika59 Kuchařka:

Grilování 0 názorů

Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři
43

Suroviny

1 kg vepřové krkovice v celku
palička česneku
koření sele na rožni
rozmarýn trochu
hrubě mletý pepř
sůl
olivový olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme a osušíme. Připravíme si olej s kořením nasekaným rozmarýnem.

  2. Maso prošpikujeme oloupanými stroužky česneku a potřeme olejem.

  3. Zabalíme do alobalu vhodného na gril a necháme klidně i dva dny uležet v lednici.

  4. Před grilováním maso vytáhneme hodinu předem a připevníme na otáčecí grilovací jehlu. Grilujeme v uzavřeném grilu 1 hod. v alobalu.

  5. Po odstranění alobalu necháme asi 1/2 hod připéct s občasným potíráním.
    Hotové necháme 10 - 15 min. odpočinout.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 124 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička grilovaná v celku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo