Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Korpus piskotový - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie0 kJ /
0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Dort "kniha"

Dort "kniha"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Upečený korpus promažeme máslovým krémem, dort sestavíme do požadovaného tvaru a dozdobíme polevou a krémem.

Lázeňský dort - krém

Lázeňský dort - krém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mléko svařit s cukrem, přimíchat mleté oříšky, nechat přejít varem, vypnout a nechat vychladnout.Po zchladnutí zašlehat vanilkový cukr a máslo.Dortový korpus potřít…

Svěženky na vidličku

Svěženky na vidličku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Podle velikosti plechu připravíme těsto ze 4 až 6 dávek (drobečků není nikdy dost) Z bílků a vody ušleháme sníh a vmícháme postupně žloutky, cukr, mouku. Těsto…

Kit kat dortík

Kit kat dortík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Korpus rozkrojíme, namažeme marmeládou a opět spojíme. Celý dort namažeme pařížským krémem, podélně pokládáme oplatky KIT KAT, to poté stáhneme stuhou nebo dekorační…

Dort  vnučce k narozeninám

Dort vnučce k narozeninám

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tmavý korpus překrojený, bílkový celý. Spodní tmavý spojený karamelovým krémem s bílkovým korpusem, na to kávový krém, nahoru tmavý korpus. Celý povrch natřu tence…

Piškot se želatinovým kokosem

Piškot se želatinovým kokosem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Piškótu upečieme klasicky ako sme zvyknutí. Vychladnutú potrieme tenkou vrstvou ríbezľového lekváru. 2 dl vody uvaríme s trochou cukru a rozpustíme v nej želatínu.…

Me To You

Me To You

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Upečeme korpusy, rozkrojíme, potřeme marmeládou a máslovým krémem, sesadíme, pomažeme na povrchu, potáhneme marcipánem a dozdobíme

1 2 3 4