Dort "kniha"
Recept ještě nebyl hodnocenUpečený korpus promažeme máslovým krémem, dort sestavíme do požadovaného tvaru a dozdobíme polevou a krémem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 0 kJ / 0 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Upečený korpus promažeme máslovým krémem, dort sestavíme do požadovaného tvaru a dozdobíme polevou a krémem.
Krém: Želatinu necháme nabobtnat ve studené vodě. Kokosové mléko spolu s cukrem si dáme zahřát dokud se se nám nerozpustí cukr a sedlina, která většinou v konzervě…
Mléko svařit s cukrem, přimíchat mleté oříšky, nechat přejít varem, vypnout a nechat vychladnout.Po zchladnutí zašlehat vanilkový cukr a máslo.Dortový korpus potřít…
Rychlý, osvěžující a naprosto bez pečení – přesně takový je tento dort, jehož základem je hotový dortový korpus. Jednotlivé pláty potřeme smetanovým krémem smíchaným s…
Korpus rozkrojíme, namažeme marmeládou a opět spojíme. Celý dort namažeme pařížským krémem, podélně pokládáme oplatky KIT KAT, to poté stáhneme stuhou nebo dekorační…
½ l vody zvaríme so stuženým tukom a cukrom, kým sa tuk a cukor nerozpustia. Rozlámeme do nej piškóty, kým nie je masa hustá. Pridáme kakao, orechy, lekvár a ochutíme…
Upečeme korpus, ten po vychladnutí dvakrát prokrojíme, promažeme marmeládou, poklademe ovocem a potřeme krémem.Celý dort složíme do původního stavu a obmažeme boky i…
Pestře barevný pohárek udělá radost při rodinné oslavě, nebo jako sladká tečka po nedělním obědě. Chutný krém z mascarpone, lehce zahuštěná jahodová vrstva odpíchnutá…
Piškotový korpus je dělaný z 8 vajec 320g cukru, 320g polohrubé mouky, trocha vody . Postup je klasický při dělání piškotového korpusu. Krém uvaříme puding necháme ho…
3x proříznutý piškot,zvlhčený šťávou z kompotu,potřeno krémem a proloženo ananasem
Připravený piškotový korpus si rozřízneme napůl. Připravíme si máslový krém mocca: ve velké míse třete elektrickým šlehačem cukr a máslo dohladka poté přidáte kakaový…