Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Polévky Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Opláchnuté kosti s kousky masa, celými stroužky česneku a přepůlenými cibulemi vložíme do zapékací mísy a dáme do předehřáté trouby na cca 40 minut. Pečeme odkryté a bez… Anna Kocikova
Jablečné čatní: Do pikantní indické omáčky z českých jablek patří cibule, typickou chuť dodá kombinace chilli a skořice
Pět znamení horoskopu, která milují jahody: Lvi překvapí křehkým koláčem s jahodami, Berani klasickým koktejlem
Hit internetu: Těstoviny s karamelizovanou cibulkou a pikantně nasládlou krémovou omáčkou připravíte téměř bez práce