Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 6. 2015 21:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 265 kJ / 1 019 kcal
Bílkoviny86,72 g
Tuky19,44 g
Vláknina13,67 g
Cholesterol 382 mg
Sodík 3,56 g
Sůl8,61 g
Sacharidy117,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Po upečení kostí můžeme vývar připravit i v pomalém nebo obyčejném hrnci.

Pokud nechceme zavařit knedlíčky přímo do vývaru, můžeme je zavařit do osolené vody.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

17. 6. 2015 22:30

BlankaZ:Blani,také jsem to pekla poprvé:-8
Děkuji všem:-):-K

BlankaZ

17. 6. 2015 19:56

Dělám vývar docela často,o opékání kostí pořád čtu,nicméně jsem to pořád nezkusila.Po komentářích asi opravdu zkusím:-))

spagetka

17. 6. 2015 12:06

Já si také už zvykla nejprve kosti na vývar opéci, chuť je daleko silnější :-p:yes:

hosta

17. 6. 2015 10:23

:yes:

srettka

17. 6. 2015 09:42

Polívka jako víno, jen si mlasknout a dat se do ní. A z pečených kostí je vždycky velice fajnová. Ty knedlíčky z masa jsou dobrý nápad. Zatím jsem je zkoušela jen z uzeného masa do uzene polívky. Šmarjá, zavdala bych si. Nalej mě krapítek, v traktu mi řve, jako by se tam válcoval plech:-))

Dana61

17. 6. 2015 08:53

no to je krása na talíři:yes::-D :yes::-D

zizala

17. 6. 2015 07:22

:-p:yes:

mika59

17. 6. 2015 07:19

Dala bych si :-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí polévka polévka z kančích kostí kančí výpečky polévka z kančího masa kančí kosti vývar z kostí divočáka polévka z divočáka kanci polivka vyvar z divocaka kančí hřbet s kostí jak zavařit vývar polevka z kance vývar z kančího masa kančí maso polévka vyvar s masovými kuličkami polebka z kanciho masa vývar z opečených kostí polivka zkanciho masa polívka z divočáka polévka z kančího

Suroviny: kosti kančí, cibule, česnek, pepř celý, koření nové koření, sůl, celer, mrkev, petržel, cibule, libeček, maso, mrkev, vejce, máslo, česnek, cibule, solamyl, petrželka, zázvor mletý, pepř, sůl, strouhanka

TopRecepty.cz

Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1DB0