Hnědá jednoduchá a dobrá fazolovka
Recept ještě nebyl hodnocenFazole si uvaříme téměř do měkka, nebo je může přes noc nechat namočené a druhý den uvařit v té vodě, co se máčely. V jiném hrnci si na oleji osmažíme do hněda…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 582 kJ / 378 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 1,00 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 73,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Fazole si uvaříme téměř do měkka, nebo je může přes noc nechat namočené a druhý den uvařit v té vodě, co se máčely. V jiném hrnci si na oleji osmažíme do hněda…
Pokud připravíte sladkou krupicovou kaši, oči se rozzáří nejen dětem, ale i dospělým, kteří si vzpomenou na své dětství. Špaldovou krupicovou kaši podáváme s kouskem…
Nejlépe je, uvařit brambory den předem, nebo když zbydou-musí být studené. nastrouháme je, přidáme sůl, vajíčka, nastrouhaný salám a sýr(obojí lze vynechat, jsou dobré i…
Uvařenou bramboru rozmačkáme a smícháme s práškem do pečiva, krupicí a moukou. Přidáme vyšlehané žloutky s cukrem a jogurtem, na konec vmícháme tuhý sníh a vše opatrně…