Diviznový sirup
Recept ještě nebyl hodnocenNasbíráme květy z divizny a dáme je do nádoby,posypeme cukrem(nešetříme).Každý den uděláme to samé a až změní barvu a bude takový tmavě hnědý(=až vypustí nektar).Tak si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 519 kJ / 124 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g | 
| Tuky | 0,00 g | 
| – nasycené | 0,00 g | 
| – nenasycené | 0,00 g | 
| –– mononenasycené | 0,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 20,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 0 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 20,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
Nasbíráme květy z divizny a dáme je do nádoby,posypeme cukrem(nešetříme).Každý den uděláme to samé a až změní barvu a bude takový tmavě hnědý(=až vypustí nektar).Tak si…