Omáčka z lesních plodů
Recept ještě nebyl hodnocenOvoce uvedeme s vodou do varu. Přidáme cukr, citronovou šťávu a likér a krátce povaříme, aby se alkohol odpařil.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 827 kJ / 437 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 56,67 g |
| – cukry | 56,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Ovoce uvedeme s vodou do varu. Přidáme cukr, citronovou šťávu a likér a krátce povaříme, aby se alkohol odpařil.
Nejdřív připravte polevu. Do vroucí smetany přidejte kousky čokolády, promíchejte a nechte rozpustit. Dejte do chladu. Z jedné lžíce cukru, droždí a několika lžic…
K rodinnému posezení u šálku dobré kávy neodmyslitelně patří doma upečený a příjemně sladký moučník. Přichází čas blum, a tak neváhejte a připravte z nich báječně vláčný…