Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Udělejte si z kuchyně malý ráj, vylepšete si ji díky Dnům Marianne

Co jste v létě vařili? Trávili jste hodně času u grilu? Dopřávali jste si klasická letní jídla s využitím sezónních surovin – třeba jahodové knedlíky, lečo nebo ovocné či zeleninové saláty? A na jaké jídlo se těšíte na podzim?

Ten si letos můžete v kuchyni vážně užít. Pokud už nějakou dobu pokukujete po super vychytávce, láká vás pomocník, který vám usnadní práci nebo toužíte po obměně starých spotřebičů, máte jedinečnou možnost si dopřát to, co chcete, ale pořád si to odpíráte.

Splňte si svůj sen

Jsou tady Dny Marianne, tři dny, které vám umožní splnit si „kuchyňský“ sen, a to se slevou, která je velmi citelná.

Dosáhnout může v některých případech až 60 %, vybírat můžete ve více než tří tisících e-shopů a kamenných prodejnách. Slevové kupony získáte buď zakoupením zářijových vydání časopisů Marianne, Marianne Bydlení a Marianne Venkov a styl, anebo díky mobilní aplikaci. Ta je opravdu vychytaná, a kromě samotných kuponů vám pomůže najít zapojené obchody ve vašem okolí a umožní vám vytvořit si seznam oblíbených slev.

Tým espresso

Hledáte nový sporák nebo myčku na nádobí? Potom koukněte na kupony určené na nákup velkých domácích spotřebičů. Ušetřit při jejich nákupu můžete až 30 %.

Láká vás představa dát si každé ráno lahodnou kávu, ale zatím patříte do týmu překapávačů nebo rozpustňáků? Přejděte do týmu espresso! Na malé kuchyňské spotřebiče vám dá slevu třeba Datart, konkrétně na kávovar De'Longhi 15 %, na ten od Krups potom 20 %.

A jestli už dlouho marně vyhlížíte pomocnou ruku do kuchyně, během Dnů Marianne máte šanci ji najít… Kenwood z vás udělá skutečného šéfkuchaře se slevou 20 % od Datartu.

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více