Omáčka z lesních plodů

Suroviny

ovoce-cukr-voda
OVOCNÁ OMÁČKA:
200 g borůvek (nebo lesních jahod nebo malin nebo ostružin)
2 lžíce cukru
2 lžíce vody
1/2 lžíce citronové šťávy
1 lžíce ovocného likéru

Postup přípravy receptu

  1. Ovoce uvedeme s vodou do varu.

  2. Přidáme cukr, citronovou šťávu a likér a krátce povaříme, aby se alkohol odpařil.

Komentáře k receptu Omáčka z lesních plodů

Tématické fráze: omáčka z lesního ovoce omáčka z ovoce ovocna omacka omáčka z ostružin lesní omáčka teplé lesní ovoce omačka s lesního ovoce teplá ovocná omáčka lesní plody lesní směs omáčka omáčka z malin omacka lesni ovoce lesní ovoce omáčka omacka s ovoce ovocná omáčka z lesního ovóce tepla omáčka z ovoce ovocna omacka z mrazeneho ovoce omáčka lesní směs teplá omáčka z lesního ovoce směs na lesních plodů