Řecká musaka
Recept ještě nebyl hodnocenMáte chuť na svěží oběd s příchutí exotických dálek? Tradiční balkánská musaka je to pravé ořechové. Vynikající pokrm z mletého masa, lilku, rajčat, brambor a bešamelové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máte chuť na svěží oběd s příchutí exotických dálek? Tradiční balkánská musaka je to pravé ořechové. Vynikající pokrm z mletého masa, lilku, rajčat, brambor a bešamelové…
Zapečenou zeleninu podáváme jako přílohu k masu nebo jako bezmasé hlavní jídlo. Chuť lilku, rajčat, brambor i cibule se dokonale propojí se smetanou a kořením. Na…
Lilek není chuťově příliš výrazný, a proto v této kombinaci zapečený s kořeněným mletým masem a balkánským sýrem je to skvělá kombinace a také výborná příležitost…
Přejete si méně špinavého nádobí, méně práce v kuchyni a více času na povídání u večeře? Připravte si vepřové maso s rýží v jednom pekáčku. Krkovičku nebo plec jsme…
Maso nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, rajčata na měsíčky, papriku na proužky a lilek na drobné kostičky.Do pánve dáme rozehřát olej a maso na něm krátce opečeme a…
Lilek nakrájíte na klečka, osolíte a necháte, aby pustil vodu. Cuketu nakrájíte na kostečky, dáte do misky, zakapete olivovým olejem, osolíte a přidáte bazalku. Smícháte…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přichází jahodový úplněk: Skvělý čas vyzkoušet tři recepty s jahodami a jogurtem či fetou, které pomáhají hubnout
Ukradené palačinky k nám přišly z Uher. Uhádnete, jak získaly svůj název?
Upečte si maso v kabátku neboli filet Wellington: Víte, co tuto specialitu spojuje s bitvou u Waterloo?