Jablko - hruškový dezert
Recept ještě nebyl hodnocenJablka a hrušky oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na plátky. Na pánev dáme rozpustit máslo, přidáme cukr a za stálého míchání zkaramelizujeme. Zalijeme moštem,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 265 kJ / 63 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,15 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,09 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 13,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jablka a hrušky oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na plátky. Na pánev dáme rozpustit máslo, přidáme cukr a za stálého míchání zkaramelizujeme. Zalijeme moštem,…
Odstátý mošt hadičkou opatrně stáhneme z kalů a lehce zahřejeme.Přidáme cukr a kyselinu citronovou, rozmícháme a zcela nakonec vmícháme i tresť (aroma).Hotový sirup…