Karbanátky
Recept ještě nebyl hodnocenKarbanátky jsou tradiční českou klasikou z mletého masa a dají se připravit v mnoha různých variantách. Od tohoto receptu nečekejte žádné objevné novoty, ale připravte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Karbanátky jsou tradiční českou klasikou z mletého masa a dají se připravit v mnoha různých variantách. Od tohoto receptu nečekejte žádné objevné novoty, ale připravte…
Výborná česká příloha k mnoha omáčkám i pečením je karlovarský knedlík. Recept je hezky rozepsaný pro ty, kdo knedlík vaří poprvé. Zkuste použít potravinářskou fresh…
Frankfurtskou polévku máme většinou spojenou s jídelnami, ale radost nám udělá i doma. Patří mezi syté zimní polévky, které zevnitř zahřejí, výborně chutnají a ještě s…
Známou boloňskou omáčku připravíme tentokrát se špagetami. Základem omáčky je cibule, mrkev, celer a hlavně rajčata, nesmí chybět mleté hovězí maso. Uvařené špagety na…
Květáková polévka nemusí být nutně jen bílá a krémová. Kdo má rád lehčí variantu, připraví si tuto polévku plnou drobně krájené zeleniny. Je vhodná zejména tehdy, když…
Oblíbená retro klasika české kuchyně obstojí i dnes. Květák je zdravý a bohatý na spoustu vitamínů. Dobře ochucený květákový mozeček může být dietním a zdravým obědem…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Máte rádi drobenku? Na německém koláči Streuselkuchen si ji užijete do sytosti
Přebytečný výpek ze slaniny? Nevyhazovat! Máme pro vás 4 skvělé tipy, jak si s ním poradit
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar