Zapečené štíhlé nudle ( šmakoun) ala žemlovka
Recept ještě nebyl hodnocenJablka nakrájíme na plátky, půlkou vyložíme dno zapékací mísy a posypeme skořicí.Připravíme si směs se šmakoun nudlí, vajíčka, medu a skořice, zakryjeme jablka a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 285 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,05 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 2,60 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jablka nakrájíme na plátky, půlkou vyložíme dno zapékací mísy a posypeme skořicí.Připravíme si směs se šmakoun nudlí, vajíčka, medu a skořice, zakryjeme jablka a…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jídla ze zbytků: Co se zavadlou zeleninou? Využít se dá do sekané i do polévky
Citronový krém, který miluje britský král Karel III., vznikl původně ze zbytků. Jeho lahodná chuť vás ovšem očaruje
Jak na domácí „maggi“ z libečku: Je zdravé, levné a na jeho přípravu stačí pouhé tři ingredience