Salát z kapustiček
Recept ještě nebyl hodnocenSalát z kapustiček je svěží a chutná varianta plná živin, která překvapí jemným nádechem hořkosti a křupavostí. Kapustičky v kombinaci s jemným dresinkem a čerstvými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Salát z kapustiček je svěží a chutná varianta plná živin, která překvapí jemným nádechem hořkosti a křupavostí. Kapustičky v kombinaci s jemným dresinkem a čerstvými…
Brambory zapečené s klobáskou, houbami a omáčkou velouté jsou vděčnou večeří z jednoho pekáčku. Recept není složitý na přípravu ani čas a zaručuje skvělou chuť uzeniny a…
Vepřové srdce na slanině, má díky rajčatové omáčce a čerstvé paprice ještě výraznější chuť. Ať už pokrm podáváte s bramborem nebo třeba s krupicovými noky, vždy si…
Výrazný salát z rukoly, nakládaných rajčat a sýru s modrou plísní skvěle doplní jakékoliv grilované maso či rybu. Můžete jej také podávat samostatně a doplnit kousky…
Maso nakrájíme na kousky, cibuli na obloučky a papriku na proužky. Vložíme do tlakáče bez tuku a mícháme. Maso se zeleninou si samo pustí šťávu.Pak přidáme obě omáčky,…
Těstoviny s restovanou zeleninou jsou tipem na rychlou a snadnou bezmasou večeři. Červená řepa těstoviny krásně obarví. Dejte si tu práci a všechnu zeleninu i žampiony…
Marinovaná červená řepa je lahodná a zdravá příloha plná výrazných chutí, které osvěží každé jídlo. Jemná sladkost řepy se v marinádě mísí s lehce kyselými tóny, které…
Obliba lehkých a výživných pokrmů stále stoupá. Jedním z mnoha může být losos opečený na másle a podávaný s celozrnným kuskusem a zeleninovou směsí. Příprava je…
Po vydatných lahůdkách, pod kterými se bude prohýbat vánoční tabule je dobré našemu zažívání odlehčit. Skvělou volbou je lehce sladký salát z čerstvé brokolice, jablek a…
Zelňačka je ideální polévka do sychravého počasí. Dobře zahřeje, zasytí a dodá tělu potřebné vitamíny. Ochutnejte ji i v této trochu jiné verzi s červenou řepou,…
Do mísy dáme sýr, máslo, hořčici, paštiku, rybičky z konzervy a jemně nakrájenou cibulku .Ručním robotem s metlami zamícháme směs, aby vznikla kompaktní hmota. Ochutnáme…
Pokud je na vás kapr příliš aromatický, uvařte si štědrovečerní polévku z okouna. Má jemné, ale pevné maso a do polévky se skvěle hodí. Libeček, je stejně jako všude…
Rybí polévku připravujeme nejčastěji ke štědrovečerní večeři. Základem jsou hlavy, odřezky masa, vnitřnosti a zelenina, z nichž připravíme silný vývar, zahuštěný…
Pokud se chystáte uvařit rodině něco slavnostního, telecí líčka na zelenině jsou skvělou volbou. Maso je lahodné a šťavnaté a omáčka je plná zeleniny. K líčkům se…
Netradiční kynuté chuťovky z batátů podáváme ještě teplé, ozdobené zakysanou smetanou a řeřichou. Po vykynutí chuťovky osmažíme. Zaujmou příjemnou nasládlou chutí,…
Taštičky s kuřecím masem vypadají luxusně a přitom jsou velmi jednoduché na přípravu. Vystačíte si pouze s pár surovinami a během 30 minut můžete servírovat samostatně…
Valentýn se pomalu blíží a svojí drahou polovičku můžete potěšit hezkými srdíčkovými jednohubkami, s oblíbenou česnekovou pomazánkou a ozdobené rajčatovým želé a…
Sýrovo-zeleninové krokety s dipem z cottage sýra připravte na jakokoliv oslavu nebo jen tak na večerní mlsání. Skvěle se budou hodit i na silvestrovskou party. Dají se…
Pomeranč okrájíme včetně bílé slupky a vykrájíme z něj mezi žebry měsíčky, které překrájíme na polovinu. Fenykl rozpůlíme, odstraníme košťál a nakrájíme na slabé proužky…
Pokud milujete plísňové sýry, pak vyzkoušejte připravit tuto pomazánku z nivy a měkkého salámu. Pomazánka bude skvělá s čerstvým pečivem, ale můžete ji využít i jako…
Kysané zelí je plné vitamínů, stejně jako tato pomazánka, ve které kromě kysaného zelí najdete i kousek uzeniny, mrkev, cibuli a aromatický libeček. Pomazánka je skvělá…
Netradiční pomazánka s celerem, jablkem a sušenou bazalkou se skvěle hodí na jednohubky. V kombinaci s kouskem hroznového vína je velice chutná a navíc je připravená…
Minutková příprava kuřecích prsou a strouhané kedlubny dává vzniknout lahodnému jídlu plnému vlákniny, bílkovin a vitamínů. Společně s vařenými vajíčky a čerstvou…
Jednoduchou dobrotu z květáku připravíme snadno a rychle. Díky skvělé chuti si ji jistě oblíbí i děti. Krátce uvařený květák stačí poklást anglickou slaninou, polít…