Tříbarevný salát

hosta Kuchařka: hosta

Doba přípravy: 10 minut Saláty 8 názorů

Suroviny

200 g rukoly
10 rajčat v oleji
100 g Nivy (nebo gorgonzoly)
Zálivka:
4 lžíce oleje (nejlépe olivového)
1 lžička medu nebo javorového sirupu
1 lžička tahini pasty
šťávu z 1/2 citronu
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata trochu osušte z oleje a pokrájejte nadrobno. Promíchejte s rukolou a pokrájenou či rozdrobenou Nivou a zalejte zálivkou, připravenou smícháním uvedených surovin.

  2. S opečenými tyčinkami z cizrnového tofu (viz poznámka) může být klidně lehkou večeří.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 101 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tříbarevný salát

Tématické fráze: tribarevny kolac od hrusky

Zapomněl/a jsem heslo