Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Výborné sterilované okurky

Výborné sterilované okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chcete-li mít ve spíži zásobu poctivých, křupavých okurek, vyzkoušejte tento osvědčený recept, se kterým se okurky pokaždé povedou. Kombinace koření, zeleniny a…

Jaruna18

85 min

Pesto ze syrových rajčat

Pesto ze syrových rajčat

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rajčata omyjeme, spaříme vařící vodou, zchladíme a oloupeme.Rozkrojíme a vydlabeme jadérka se šťávou.Do mixéru dáme jen čistou dužninu z rajčat, přidáme vše ostatní a…

Kopřivové suflé

Kopřivové suflé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z másla a mouky vytvoříme světle žlutou jíšku, zalijeme mlékem a dobře promícháme, aby se nám netvořily hrudky.Ochutíme solí a pepřem a provaříme asi 5 minut. Pokud se…

Hovězí polévka - falešná želví

Hovězí polévka - falešná želví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Na směsi másla a oleje osmahneme cibulku. Když začne chytat barvu, opečeme na ní maso ze všech stran. Přidáme všechno koření, tymián a mouku.Zasmahneme, rozředíme vodou…

Ryba v žitném obalu

Ryba v žitném obalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vejce, citronovou šťávu, olej, sůl, pepř a bylinky rozmixujeme na kaši. Ryby namočíme v bylinkové směsi, obalíme v žitné mouce a smažíme na oleji nebo (zdravěji) pečeme…

Salsa zavařená na zimu

Salsa zavařená na zimu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Když si v létě zavaříte voňavou zeleninovou salsu, v zimě jen otevřete sklenici a máte hotový základ k tortillám, masu nebo těstovinám. Jednoduchý způsob, jak si uchovat…

Handour

65 min

Ryba v žitném obalu

Ryba v žitném obalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vejce, citronovou šťávu, olej, sůl, pepř a bylinky rozmixujeme na kaši. Ryby namočíme v bylinkové směsi, obalíme v žitné mouce a smažíme na oleji nebo (zdravěji) pečeme…

Houbová směs

Houbová směs

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zavařená houbová směs z čerstvých hub, cibule a paprik je skvělým pomocníkem do kuchyně - během pár minut z ní připravíte rychlou omáčku, směs na topinky nebo přílohu k…

poslirecept

120 min

Houbičky nakyselo

Houbičky nakyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Houby nakyselo patří mezi klasické způsoby, jak si uchovat chuť lesa i na zimu. V kombinaci s octovým nálevem, kořením a jemnou sladkostí získávají nezaměnitelnou chuť,…

poslirecept

80 min

Bramborák - Sejkorky

Bramborák - Sejkorky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Okrájíme a nastrouháme najemno brambory, rukou je stlačíme a slijeme vodu.Nastrouháme sýr, přidáme 1-2 vajíčka, osolíme, opepříme. Nasypeme kmín, majoránku,prolisovaný…

1 671 672 673